NIEUWS

Artikel in de nieuwsbrief van de AchterhoekBIZniZZ Club

Beste leden van de AchterhoekBIZniZZ Club,

Graag stel ik u voor aan 1 van onze nieuwe leden! Omdat er nog geen gelegenheid is geweest om live voor u te pitchen, stelt Ron Hell, van MediaHell zich kort aan u voor in deze nieuwsbrief.

Bent u ook lid geworden in 2020 dan kunt u ook gebruik maken van deze optie om u kort voor te stellen aan de leden. Neem contact op met mij dan staat u wellicht in de volgende nieuwsbrief? 

Hé, een bekend gezicht…, maar waarvan?
Velen zullen mij herkennen maar wellicht niet direct kunnen plaatsen, en dat is logisch want de meeste mensen zullen vooral mijn stem kennen, uit radiocommercials, telefooncentrales, en als vaste stem o.a. bij de spotjes van De Graafschap. Door mijn jarenlange ervaring in alle vormen van mediacommunicatie kan ik u helpen met al uw specifieke wensen ten aanzien van beeld en geluid. 

Hieronder mijn filmpje, dan wordt alles duidelijk. Ik ben Ron Hell en eigenaar van Mediahell.nl, bel of mail me gerust, maar vooral, daag me uit !!

Met vriendelijke groet,
Ed Smit & Ron Hell

Al sinds de start van mijn bedrijf Buro Achterhoek ben ik verbonden met Ron Hell. Ron sprak toen al de commercials in van de hoofditems in het magazine AchterhoekBIZ. Telkens weer verraste Ron mij met zijn  creativiteit. Nu sinds Ron met Media Hell is gestart blijft de samenwerking voortbestaan. Waar kan verbinden we elkaar in de AchterhoekBIZniZZ Club. Ontzettend blij met mijn laatste promo-film die in 1 minuut alles omvat wat mijn bedrijfsactiviteiten weergeeft. Ik kan dit met trots delen in mijn netwerk en dank Ron voor de fijne samenwerking, op naar de volgende 10 jaar samen!