VIDEO PRODUCTIES

PRE-ROLL COMMERCIALS
Een pre-roll is bijvoorbeeld een korte commercial die wordt afgespeeld voorafgaand aan de clip die de bezoeker van een website wil bekijken. Ze kunnen ook worden ingezet als youtube commercial. Vaak bestaan pre-rolls uit aangeleverd materiaal. Zoals foto’s en bedrijfslogo’s. Je kunt zelf de keuze maken; een voice-over, met of zonder muziek.

GRAFISCHE COMMERCIALS
Een grafische commercial is een reclamespot die wij produceren op basis van bestaand materiaal. De adverteerder levert zelf het materiaal aan. Zoals logo’s, foto’s of eventueel bewegend beeld. Van dit materiaal produceren wij een high-end commercial. Heb je geen materiaal om aan te leveren? Geen probleem! Wij maken dan gebruik van stockmateriaal. Je kunt zelf de keuze maken; een voice-over, met of zonder muziek.

FULL-MOTION COMMERCIALS
Een full-motion commercial is een commercial die wij zelf op locatie filmen. We reizen af naar de afgesproken locatie en nemen camera’s, licht en geluid mee. Bij een dergelijke commercial wordt in samenwerking met de adverteerder een uitgebreid storyboard gemaakt en vervolgens volledig uitgewerkt. Inclusief voice-over en muziek.

Voor alle bovenstaande producties kunnen wij een scherpe offerte maken.

Klik hieronder voor meer video’s op YouTube